K U R S U S - K U R S U S - K U R S U S - K U R S U S - K U R S U S


Hvis du trænger til lidt inspiration til det daglige arbejde, og desuden vil sætte pris på

 

- kursusindhold på professionelt niveau

- god mad

- rustikke omgivelser

- fagsnak med kolleger

 

Så skal du på LandCAD Julekursus:

BEMÆRK : Alle 3 kurser er flyttet til Aaalborg Kongres- og Kulturcenter, Europa Plads 4, 9000 Aalborg. :

 

  

1) LandCAD Basiskursus.

Kurset henvender sig til dig, der aldrig har fået en tilstrækkelig basisuddannelse i LandCAD, enten fordi du ikke har arbejdet med programmet særlig længe, eller også fordi du blot er blevet kastet ud i opgaverne uden at være sendt på kursus. Måske er du blevet lært lidt op af en kollega, men aldrig til bunds.
På kurset sætter vi dig grundigt ind i LandCAD's muligheder på et niveau hvor alle kan være med. Filstruktur, pæne udskrifter, kodetabeller m.m. gennemgås. Kurset sætter dig i stand til at håndtere de fleste situationer fra dagligdagen mere effektivt. Desuden lægger vi vægt på, at du skal kunne levere et absolut professionelt og præsentabelt slutprodukt når du kommer hjem.


Tirsdag den 15-12-2015, kl. 9-16, i Nørresundby.

2) Frie grunddata og Superbruger.

Lær en masse om, hvordan du kan hente og anvende Frie Grunddata, som er gratis data fra Geodatastyrelsen (GST) og nu også Miljøportalen samt Plansystem DK.
Du kan koble disse data med dine egne data på en lang række områder, og få et meget bedre produkt.
Hvis du ikke allerede har et brugernavn hos GST, opretter vi det til dig.
LandCAD har fået en særaftale med GST, så vores kunder - efter vejledning fra os - kan få en udvidet brugsret til frie grunddata, så man - udover ortofotos, 4 cm-kort m.m. - også kan hente vektordata så som matrikelskel, vejsider, højdekurver m.m. Det hjælper vi dig med.
Selv om du eventuelt deltog i kurset sidste år, er der masser af ny viden at hente i år.
Sidst på dagen gennemgår vi nye ting i LandCAD på superbrugerniveau, og der vil blive lejlighed til at gennemgå specifikke emner.
Et must for dig, der vil følge ordentligt med, og udnytte LandCAD maximalt med et professionelt resultat til følge.


Onsdag den 16-12-2015, kl. 9-16, i Nørresundby.

3) LandCAD Kursus i Terrænmodeller, maskinstyring, automatiske profiler, cut/fill-volumen, automatisk skala/frise i flere målforhold, plot af mange profiler, vertikalkurver, klotoider, RoadLine-filer, Google Earth kml-filer og 3D-normer for Det Digitale Byggeri, på superbrugerniveau.

På kurset vil vi først og fremmest gennemgå LandCAD's muligheder for at lave maskinstyringsdata der virker! Både terrænmodeller, stringlines og baggrundskort. Herudover vil vi se på klotoider som en del af et objekt, muligheder for - på een gang - at lave mange profiler, plot til PDF af mange profiler, samt lave terrænmodeller i forskellige varianter, nedføring af koter m.m.
Kurset henvender sig primært til ansatte i entreprenørbranchen, landinspektører, ledningsejere og andre, der arbejder med maskinstyring, profiler og volumenberegning.
Kurset kommer ud i hjørnerne af LandCAD, og sætter dig i stand til at håndtere mange situationer fra dagligdagen mere effektivt. Desuden lægger vi vægt på, at du skal kunne levere et absolut professionelt og præsentabelt slutprodukt.
Kurset henvender sig til dig, der arbejder jævnligt eller dagligt med LandCAD, men som gerne vil være helt opdateret og så professionel og effektiv som muligt. Dette kursus er et must, hvis du vil kunne håndtere komplicerede beregninger og afleveringer sikkert og effektivt samt være klar til Det Digitale Byggeri, med de nyeste værktøjer.


Torsdag den 17-12-2015, kl. 9-16, i Nørresundby.

 

Antal deltagere

Navne på deltagere

 

 

Pris pr. kursusdag : Kr. 2.500+moms incl. formiddagskaffe, frokost og eftermiddagskaffe.

 

Alle kurser er overenskomstmæssige efteruddannelseskurser.  Undervisning foregår på storskærm. Egen PC kan medbringes.

BEMÆRK : Alle 3 kurser er flyttet til Aaalborg Kongres- og Kulturcenter, Europa Plads 4, 9000 Aalborg.

Fra København tager det 40 minutter med fly og derefter 5 minutter i taxa til vores kontor. Der er mange - ofte prisbillige - afgange.
Med tog kan du køre direkte til Lindholm station, der ligger 5 min. gang fra vores kontor.
Der er gode parkeringsmuligheder lige ved kontoret for de der kommer i bil.

Såfremt du ønsker at deltage i flere kurser, f.eks. 1+2, eller 2+3, eller blot vil være i god tid om morgenen, er vi gerne behjælpelige med at arrangere overnatning.
Sidste frist for tilmelding : Mandag d. 30-11-2015. Men tilmeld dig allerede nu på post@landcad.dk eller tlf. 98179485, hvis du vil være sikker på en plads.
Tilmelding sker ved at sende os en mail eller ringe på tlf. 98179485.
Udeblivelse eller afbestilling senere end 5 dage før kursusstart udløser fuld kursusbetaling.

Vi håber at se dig på et eller flere kurser.


K U R S U S - K U R S U S - K U R S U S - K U R S U S - K U R S U S